Blog

Fenntartható kommunikációs megoldások mindenkinek

 • Dolgok, amikkel nem akarok pénzt keresni

  március 16, 2021 by

  Van az a mondás, hogy akinek kalapácsa van, mindent szögnek néz. Én ráadásul teli vagyok kreatív ötletekkel. De szükségem van arra is, hogy egy-egy projekt csak önmagában legyen értékes. Ne az legyen a siker mérőszáma, hogy mennyi pénzem lesz belőle a végén. Hanem az, hogy értelmesen és tartalmasan töltöttem az időmet, amíg létrehoztam, és értéket adok vele másoknak.

 • Évtervezés – ami a tartalmat illeti

  január 22, 2021 by

  Online kommunikációnkkal a márkánkat építjük, ezért fontos, hogy minél jobb színben jelenjünk meg követőink – no és a versenytársak… – előtt. A tudatos posztolásban nagy segítséget jelent a tartalomtervező, erről szól ez a poszt.

 • Ezt csináld bevezető ár helyett

  január 7, 2021 by

  Ha azt szeretnénk, hogy a prémium termékünk vagy szolgáltatásunk minél több ember számára elérhető legyen, akkor nemcsak az lehet megoldás, ha levisszük az árát.

 • A leghosszabb 12 hónap

  január 3, 2021 by

  Kevés dolog alakult úgy, ahogy terveztem, mégis elég sok mindent csináltam tavaly. Ez a lista elsősorban magamnak szól, hogy emlékeztessem magam, nem volt elvesztegetett ez az év.

 • Névjegy extrákkal

  november 5, 2020 by

  Meglehet, hogy az elsődleges cél a kapcsolattartási információink átadása, azonban a kivitelezés minősége befolyásolja a rólunk kialakuló benyomást. A jó névjegy összhangban van a vállalkozásunk/ márkánk személyiségével – foglalkozzunk akár tetoválások készítésével vagy adótanácsadással.

 • Karácsonyi ajándék mint branding eszköz

  november 2, 2020 by

  A lényeg az, hogy tisztázzuk magunkban: milyen értéket szeretnénk, ha a márkánkhoz kapcsolnának. Így a karácsonyi ajándék rögtön kommunikációs eszközzé változik. És ne hagyjuk az utolsó pillanatra a döntést, mert a végén már csak a reklámtoll meg a kulcstartó közül választhatunk majd…

 • Egy Instagram tipp

  augusztus 27, 2020 by

  Apróságnak tűnik, vajon vállalkozásunk online megjelenése mindenki számára a megfelelő módon hozzáférhető-e – mégis, ezek az apróságok is fontos építőkövei egy egyenlőbb társadalomnak.

 • The English Breakfast – egy esettanulmány

  augusztus 17, 2020 by

  Augusztus végén lesz egy éves a The English Breakfast. Ennek a különleges brunchnak az eredeti célja Sélley-Hock Zsuzsanna – akkor induló – angolnyelv oktató vállalkozásának népszerűsítése volt. Mostanra önálló programmá vált – Suzy pedig a város egyik legismertebb szakemberévé.

View all posts

%d blogger ezt szereti: