DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Egyéni vállalkozó, KKV vagy multinacionális nagyvállalat – mindannyiójukra igaz, hogy egy jól átgondolt kommunikációs stratégia segíthet céljaik elérésében.

Salut, Egyéni Vállalkozó!

Egyéni vállalkozóként több szerepkörben kell egyszerre helyt állnod. A főtevékenységed ellátása mellett biztosítanod kell a folyamatos üzletmenetet, és fél szemmel a piaci trendeket követve tervezned kell a jövőt is.

Sokan élvezitek a változatos feladatokat, azonban előbb-utóbb válaszúthoz érkeztek – mérlegelnetek kell, mi az, amit kiszerveztek, hogy több időt fordíthassatok arra, amiben a legjobbak vagytok, amivel a legnagyobb hozzáadott értéket tudjátok előállítani.

Egy “külsős” kommunikációs partner nemcsak az operatív feladatokat veheti át, hanem komplex kommunikációs stratégiával, újfajta, a tiédet kiegészítő szemléletmóddal segítheti fejlődni a vállalkozásodat.

A társadalmi felelősségvállaláshoz sem vagy túl kicsit. Helyi beszállítók választása, kooperációk, vagy szakmai tudásod megosztása mind-mind olyan eszközök, amelyekkel adhatsz a közösségednek.

Érdekes lehet ez számodra? Beszéljünk meg egy időpontot, amikor leülhetünk egy kávéra!


Bonjour, KKV vezető!

A kis- és középvállalkozásokban főállású kommunikációs munkatárs alkalmazására a legtöbb esetben nincs szükség, ezeket a feladatokat valamelyik kolléga pluszfeladatként látja el. Hosszútávon azonban nem ez a legjobb a megoldás.

Ezekben a kényszerhelyzetekben kollégád csak részben tudja kiteljesíteni a benne rejlő szakmai potenciált, az ad hoc kommunikáció pedig legfeljebb rövidtávú célok elérését támogatja.

Ha kommunikációs szakembert bízol meg, az azt jelenti, hogy kollégád ismét 100%-ban azzal tud foglalkozni, amivel a legtöbb profitot termeli a vállalkozásnak, egyben lehetőség nyílik komolyabb marketing projektek tervezésére és kivitelezésére is.

KKV-ként szinte magától értetődő, hogy kiveszed a részed a társadalmi felelősségvállalásból – s bár nem tudsz rosszul segíteni, érdemes lehet átgondolni, vajon tudsz-e hatékonyabban támogatni egy-egy számodra fontos ügyet?

Kommunikációs és CSR stratégiád elkészítésében és kivitelezésében is szívesen segítek neked – rugalmasan alkalmazkodva az igényeidhez.


Enchantée, Nagyvállalati munkatárs!

A külső-belső kommunikációval valószínűleg egy szakemberekből álló csoport foglalkozik nálatok. Azonban előfordulhat, hogy ők másik városban vagy országban dolgoznak, így a helyi sajátosságokat nem ismerik.

Akár belső kommunikációról, akár a helyi közösségben történő megjelenésről van szó, sok “felesleges kört” megspórolhat számotokra egy olyan szakember, aki itt, Tatabányán van otthon. A távolról érkezett munkavállalók beillesztésétől kezdve (fluktuáció csökkentés), a közvetlen működési környezetet jelentő város társadalmi kezdeményezéseibe való bekapcsolódásig (employer branding) kommunikációs és CSR stratégiátok finomhangolásában tudok nektek magasszintű segítséget nyújtani.

A tiétekhez hasonló multinacionális nagyvállalatok működésébe korábbi munkatapasztalaim révén nyertem betekintést: egy HR cég marketingeseként, majd egy termelőgyár pénzügyi elemzőjeként.

A szolgáltatás csak Tatabányán érhető el 🙂

%d blogger ezt szereti: