Logók

Szoknya és Nadrág magazin – LAGOM
LAGOM

A svéd “éppen elég” életérzést megragadó különleges, negyedévente megjelenő e-bookjához terveztünk logót a Szoknya és Nadrág magazin főszerkesztőjével.
A cél egy svéd folklór ihlette, modern, letisztult, természetes motívumokat megjelenítő látványvilág volt.

Konténertechnika Bt.
KONTÉNERTECHNIKA

A konténerek gyártásával-forgalmazásával foglalkozó cég a jobb felső sarokban lévő logóját szerette volna megújítani. Különböző stílusokat mutattam nekik, hogy megnézzük, mi tetszik nekik.
Amikor az elrendezést nagyjából véglegesítettük, külön kört futottunk a megfelelő betűtípus megtalálásához is.

Boros Réka shiatsu masszázs
BOROS RÉKA SHIATSU

A shiatsu masszázzsal foglalkozó Boros Réka logójánál az ő kérése az volt, hogy jelenítsük meg az öt elemet (fa, föld, víz, tűz, fém) a logójában.
Én általában igyekszem minél egyszerűbb grafikák felé terelni az ügyfeleket, hiszen az apró részletek kisebb méreteknél elveszhetnek. Akár már egy névjegykártyán sem tudnak érvényesülni. Végül egy mozgalmas, kerek, finom, mégis karakteres logóverzió “nyert”.

Lagom Neked Magazin

Az e-bookból külön magazinblog született. Ennek örömére kicsit átalakítottuk a logót.

Része a koncepciónak az évszakokhoz kapcsolódó bingó is. Ennek “kihívásai” tulajdonképpen hétköznapi mindfulnessre bíztatnak, olyan apró cselekedetekre, amelyek ráébresztenek, mennyi öröm rejlik a mindennapjainkban. A bingó design-t mindig kicsit a témához igazítjuk; a tavaszi igazán kedves lett.

%d blogger ezt szereti: