Mennyibe kerül…?

Marketing és kommunikáció

Minden ügyfelemnek egyedi igényei vannak, amelynek elérésében egyedi, rá szabott megoldással tudom őt segíteni. Ezért nálam nincsenek előre definiált szolgáltatás csomagok. Mindenkinek egyedi ajánlatot készítek.

A célom az, hogy hosszútávon működőképes marketing és kommunikációs tevékenységeid legyenek – alkalmazkodva az erőforrásaidhoz. És itt nemcsak a pénzedről beszélünk. Ha heti 20 ügyfelet tudsz kiszolgálni, nincs szükséged olyan hirdetési kampányra, amire ezrével jelentkeznek majd a vevők. Ha félénk vagy, nem fogom rád erőltetni, hogy minden nap jelentkezz be élőben a FB-on vagy az Instán. Azt szeretném, ha jól éreznéd magad vállalkozóként – és persze, közben az üzleti céljaid is teljesülnének.


Árak

Első megbeszélés
Mit szeretnél, és én miben tudok neked segíteni? Egy kávé mellett (mostanában leginkább virtuálisan) megbeszéljük!
(kb. 45 perc)
Ingyenes

Tanácsadói óradíj
Nincs akadálya annak, hogy én csak ötleteljek veled, ha a megvalósítást szeretnéd magadra vállalni. Ekkor tanácsadóként segítem a dolgod.
15 000 Ft / óra

Grafikusi óradíj
Kisarculati elemek (pl. Instagram vagy FB posztok design-ja), egy-egy hirdetés grafikájának elkészítése, szórólapok.
7 500 Ft/ óra

Marketing terv készítés
Az ár függ a vállalkozásod profiljától, a Te igényeidtől, illetve attól, hogy hosszú és/vagy rövid távú stratégiát szeretnél.

Kommunikációs terv készítés
Ld. mint a marketing tervnél. A kommunikációs tervhez mindenképpen szükséges legalább egy üzleti terv, ideálisan egy marketing terv.

Logótervezés
Egyedi ajánlat, mert ez egy különösen sokváltozós egyenlet 🙂

Portfólióm


Pro bono
Nagyon szívesen csatlakozom olyan kezdeményezésekhez, amelyek jobb hellyé teszik a világot! Keress meg bátran, ha ilyesmin töröd a fejed és kellene egy jó marketinges 😉
Ingyenes


Társadalmi felelősségvállalás

Egyéni vállalkozó vagy nagyvállalat? A társadalmi felelősségvállalás mindenkihez illik. Azonban a jó CSR stratégia személyre szabott – így lehet jó kommunikációs eszköz, amely építi a márkát. A stratégia elkészítéséhez fontos egyeztetnünk a célt, és a rendelkezésre álló erőforrásokat – ez a beszélgetés nem kerül semmibe, s ez alapján tudok árajánlatot készíteni.


A fenti árak tájékoztató jellegűek. Ha szívesen dolgoznál velem együtt, mindenképpen keress meg, és beszélgessünk.

%d blogger ezt szereti: